Subscription Form

Abonneer

Hoi, ik ben Raymond en welkom op mijn blog.

Op dit moment ben ik 30 jaar en woon ik samen met mijn vrouw en dochter in Alphen aan den Rijn. Vier dagen in de week werk ik als audiovisueel engineer en de rest van mijn tijd vul ik met de dingen waarover ik hier schrijf.

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en deze toe te passen in mijn eigen leven en routines. Op deze manier probeer ik met nieuwe kennis en gewoontes mijn leven zo optimaal mogelijk te krijgen op alle vlakken. Onderwerpen die me op dit moment het meest interesseren zijn bijvoorbeeld;

  • Hardlopen en beweging
  • Optimale persoonlijke voeding
  • Meditatie
  • Geluk
  • Digitaal minimalisme

Zo heb ik altijd een paar onderwerpen waar in “in zit” en waarover ik dan meerdere boeken lees, podcasts luister of blogs lees. Soms haal ik hier nuttige dingen uit en implementeer ik ze in mijn eigen leven, sommige dingen falen jammerlijk of zijn gewoon geen persoonlijk succes, in dat geval heb ik vaak wel wat leuke verhalen voor op een verjaardag en deze blog.

Er zijn een paar redenen waarom ik deze blog begonnen ben. De eerste is omdat het soms verhelderend is om mijn eigen gedachtes weg te schrijven, dit heb ik tot nu toe ook al gedaan alleen publiceerde ik het niet.

Ten tweede gaat het mijn creatieve uitlaatklep worden, het bijhouden van een website/blogje heb ik hier en daar wat vaker gedaan en ik vind het leuk om daar hobbymatig mee bezig te zijn.

Derde reden; hopelijk kan ik wat mensen vermaken of helpen met mijn artikeltjes. De onderwerpen die ik interessant vind leer je vaak niet op school maar zijn vaak wel hele essentiële life skills. 1 van de redenen dat er nu meer mensen doodgaan aan overgewicht dan aan honger is omdat heel veel mensen simpelweg niet weten wat goede voeding is voor hun lijf, het is ze nooit geleerd. Het zou mooi zijn als ik hierin al maar een heel klein beetje kan helpen.

Wanneer kun je wat verwachten op deze blog?

Eén van de dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe is hardlopen. Alles rondom het hardlopen kun je vinden in het Running Diary. In aanloop naar evenementen schrijf ik wekelijks een nieuw stukje dat ik dan op woensdag plaats. Als het wat rustiger is op het gebied van hardlopen dan zit er vaak 1 tot 2 weken tussen.

Verder plaats ik ook andere artikelen in de categorie life en dit kan over van alles gaan. Mijn enige maatstaf hiervoor is dat het makkelijk toepasbaar moet zijn en het je leven op een of andere manier kan helpen of verbeteren. Deze artikelen plaats ik iets minder frequent en ik heb hier ook niet echt een harde planning voor.

News, Tools, Tips & Tricks bevat kleinere berichten die vaak linkjes bevatten. Hierin dump ik (vaak wekelijks voor het weekend) allerlei dingen waar ik op dat moment mee bezig ben;

  • Boeken
  • Supplementen
  • Nieuws
  • Cursussen waar ik mee bezig ben
  • Nieuwe vaardigheden die ik geleerd heb

“Whenever you find yourself on the side of the majority, it’s time to pause and reflect.” – Mark Twain


Neem gerust contact op als je vragen of ideeën hebt die het delen waard zijn.